Sunday, May 10, 2009


well, we starts with invtation to others.. :)
BRIDEGROOM'S INVITATION


BRIDE'S  INVITATION

Wednesday, May 6, 2009

ONE STEP TO HAPPINESS


PREPARATION FOR MY WEDDING


hum.. cane nk start.. Ok. kitorg banyak jalan-jalan untuk cari sewa baju untuk wedding nnt. huh xsabarnyeee nk kawen! hehhe.. dalam banyak2 kedai yg kitorg pegi, ade 1 kedai ke yg kitorg berkenan bajunye. heheh.. name butik tuh D'Nora hehe.. korang bleh try nih. http://www.dnoracollection.com/ boleh tahan gak aa butik nih di Kuantan walaupun x setanding wedding planner kt KL nih.. hohoho..







mase try  baju nih, besa gak,, tapi xpe,, kak nora tuh cakap die akan touch up baju tuh ikut size aku.. hehe..

sasabi try baju die pon OK.. fix la sket.. ade kedai lain tuh, xde size pon ntok Tofik.. katenye, baju free size.. Kepale otak die.. Kite nih customer terdiri daripade pelbagai size, kan? mesti la sediakan baju untuk semua size,.. naseb baik kitorg x amek baju ngn kedai tuh.. sizenye besa.. baju aku kt butik ***** pon besa.. adeke die soh kite pakai pin je?.. hiss...
and at last, kitorgcomfirm untuk amek baju tuh.. terus buat bayaran pada hari tuh sebanyak RM***.00. tapi baju tuh  amek esok harinye, sebab kak Nora tuh nk otter baju tuh dulu.. hehe.. xsaba rasenye!!  pakej lain kitorg x amek..  pelamin kt umah tu, aku nk amek kt kKota Bharu.. tu pon aku nk decorate sndiri gak.. heheh.. thanx to anochan for always support us!! HUHUHU.. i luv u so much!