Monday, November 16, 2009

Domam..

yaaa ampon.. 
demam tak igt punye..
aku igtkan demam bese2 je..
ambeeekk,, demam teruk gilew!
aku macam orang gile... demam ari isnin last week..
seminggu aku demam..
aku g je keje..
last2, ari jumaat tuh aku x tahan.. aku g gak klinik..MC a ari tuh..
last2, bos aku pon jangkit ngn aku..
hahahhaha.. sian die..patu, anak2 die plak jangkit gak.. adeh..
aku nih pembawa penyakit!!

Tuesday, November 3, 2009

STATIC feelin'..

aku tatau nape aku cam xde perasaan ari nih..
SEDEH.. perasaan aku static jew..
feels like there's nothing important  in this life..
lost, cold, confuse..
hum... miss my hubby..
arinih, aku pakai kasual.. slack n kemeja..
tapi kene tegur plak.. ye lah kan.. keje gomen neh mmg bohsan asek n kene pakai baju kurung jew..
hum.. adakah kemurungan aku disebabkn mende nih?

hum..
bohsan a..
x interesting langsung..
nk tuka cawangan architect ah.. :(

Sunday, November 1, 2009

Wut a boring,'weak'ends..but try to enjoy it!



aku bohsan betol minggu neh..ye la kan..x dpt balik kuatan.. rindu kt sasabi!!
so, i try to find sumthin to do..
so i called aleq.. my big bro.. die ade kelas kt UTM Space..aku nk jumpe sarah tp xde.. die da balik da.. dak2 kelas aku yg lain ade gak.. ade la sekor due yg amek kelas design gak sem nih.. aku je x ambik cuz mlss.. almaklomlah baru nk bebulan madu.. hahahha...
so, aku g jumpe die.. uwaahhh!1 lame btol aku x jumpe die!aku masuk la kt kelas die(dimana merupakan kelas yg aku salu gune time aku blaja Space dulu..demn..)..
die pn memperkenalkan Dayang kt aku..ex-gf die.. tapi aku pn tatau nape.. aku tak nmpk die n aku tak igt muke die..huhuh.. ah.. lantak lah.. so, kitorg kuar la g carik board ntok presentation design kt Tmn Melawati.. patu, g mkn Mc.d.. dpt gelas  coca cola ntok sasabi!! huhu.. yess!!
lps makan, die balik seremban trus..
aku pn tatau nk g mne la kan.. aku balik umah, bohsan gile.. so kontek abeh seme orang.. aku nk kuar nk lepaskan tention!!!aaa!!! aku tention la x dpt nk jumpe laki aku!EEeee!!!..
tetibe aku teringat la aku ade beli board ngn Aleq tadi. aku beli sekeping. so, aku amek cermin lame aku yg pecah tuh, aku ukur pada buard tuh, pastu, aku potong board tuh,,


lukis anak2 aku pg board tuh.. last2, jadik la cermin yg diframe kan dgn board!! yuhuuu!!! puas ati aku,..huhu.. aku kaler lukisan tuh gune marker..
ade lagi board yg lebih... aku poting 10"x10", aku wat lukisan 3 ekor anak2 aku.. huhu.. :p
nice!